Tsja, vrouwen in jogging pakken, daar moet Berend niets van hebben, dat weet u. Door mevrouw Quest werd Berend vanavond gewezen op de opvolger, de ‘Avondplaid’. Een deken met mouwen. ‘Leuk!’, schreeuwt de Blokker. ‘Voor Moederdag!’
Maar, voor wie z’n moeder??

Heus, Berend begrijpt best wel dat de tijden voorbij zijn dat van een vrouw verwacht mag worden dat zij de gehele avond keurig opgemaakt en strak in de lingerie op de bank pootjes zit te geven, wijntjes inschenkt en toastjes met zalm klaarmaakt terwijl zij geduldig wacht tot manlief genegen is haar eens lauw te nemen.
Liefdeloze, eenzijdige seks was dat.

En, gelukkig is de tijd ook voorbij dat je ‘medemens’ in tuinbroek na haar avondmeeting van het aktie kommitee  ‘Pijn in eigen buik’, een potje ecologisch kleien en oriënterend lesbisch masturberen voor vaginaal krampachtige vrouwen thuiskwam om je te vertellen dat zij vanavond, kompleet met voorbind-dildo, ‘boven’ zou liggen.
Seksloze liefde was dat.

Eigenlijk leven we dus best in een fijne tijd. Zowel mannen als vrouwen zijn toch wel redelijk bevrijd.
Maar goed, je moet waakzaam blijven!
Vaders: helpt uw kinderen met het uitzoeken van een Moederdag cadeau! Beter nog: vertel de kinderen dat mama maar één cadeau echt helemaal te gek vindt: Uitslapen, ontbijt op bed, niet zeiken, zelf koken, afwassen en mama dus gewoon eens verwennen!!

En, draag er zorg voor dat ze je vrouw geen ‘Avondplaid’ gaan geven, wanneer je zin in sex überhaupt nog wenselijk vindt dan.
Een deken met mouwen en klittenband!
En nu gratis en voor niets er bij: EEN INGESTIKT NAAMPLAATJE!!
Dat ze weten wie je bent, wanneer je daar loopt, in de regen, langs de A2, Shalalie zingend met schuim op de bek..