Klussen aan een bootje als de Sinne II is niet vervelend. Echt genieten wordt het pas wanneer je met een bootje als de Sinne II door het Friese landschap toert. Na een weekje op de kant voor het nodige schilderwerk glijden we op de elektrische motor van Harlingen terug naar Bolsward. Geen motorgeluid. Alleen de vogels. Twee kieviten jagen achter een sperwer aan die blijkbaar het nest bedreigd. Een rietzanger lijkt ons haast toe te juichen. Wanneer we door Arum varen zien we een vrouw die een haakwerkje maakt, een man die bezig is een Workmate op te zetten en kinderen spelend in een achtertuin. Maar net als de meerkoet die rustig op het nest blijft gaan deze mensen door met wat mensen doen. Zij horen ons niet en kijken niet op.

  • Grundel Sinne II Dag 19
  • Grundel Sinne II Dag 19
  • Grundel Sinne II Dag 19