Wat zijn ook alweer onze bezwaren tegen de hoofddoeken, boerka’s, het besnijden en opsluiten van vrouwen, en andere islamitische uitwassen? Zijn wij niet dat 1e wereldvolk dat het verwerpelijk en volkomen achterlijk vindt dat jonge Marokkanen westerse meisjes en vrouwen op sissende geluiden trakteren en uitschelden voor ‘vieze kuthoer’? En, is het niet zo dat dat wij vinden dat in de islamitische cultuur de vrouw gestraft wordt voor de onbedwingbare lusten van de man? Wij weten toch dat het niet de vrouwen zijn die de neiging om zich als hoer te gedragen niet kunnen bedwingen, maar dat het juist de mannen zijn die de gulp niet dicht kunnen houden en daarom alle aantrekkingskracht van een vrouw achter zwarte doeken willen verbergen? Dat het niet de eer van de vrouw is die beschermd wordt, maar die van de man?

Wanneer we het daar over eens zijn, hoe moeten we de oproep van om reclames die ‘vreemdgaan stimuleren’ te verbieden dan precies zien?

Dat meneer Polinder, fractievoorzitter van de SGP in Nunspeet de reclames ‘afschuwelijk’ en ‘onchristelijk’ vindt, dat snap ik wel. Maar dat ‘relatiedeskundige’ (?) mevrouw Brouwer ziet dat bij ‘heel veel’ relatieproblemen vreemdgaan de boosdoener is en door reclames op straat dichterbij komt. vind ik persoonlijk totaal idioot. Vreemdgaan als oorzaak van relatieproblemen? Dus, voor hij of zij vreemdging was alles helemaal okidoki? Ook seksueel? Beide partners waren volkomen gelukkig, hielden zichzelf en elkaar niet voor de gek en waren, 20 jaar en 2 kinderen verder, nog altijd even happydepeppie?

Als het zo werkt mensen, dan moeten ze onderstaande man ook maar beboeten, opsluiten en verbannen.
Anders lopen we het risico dat de hemel nog overbevolkt raakt.