Ik ga op reis en neem niet mee…

relax

.. de hypomane positiviteit van Mark Rutte, het eeuwige verongelijkte van Alexander Pechthold, het hopeloze gespatter in een te groot bad van Diederik Samsom, de sportieve carrière van Camiel Eurlings, de verkrachtingslente in Egypte, de decompensatie van Heleen Mees, de aardbevingen in Groningen, de statenloosheid van Edward Snowden, de komkommercolumns van de NOS, de ‘schoonheid’ van de 100e Tour de France (en het bijbehorende gewauwel van commentatoren en Mart en de come-back van Lance), de exclusieve aandacht van Bassie voor zijn vrouw, de boterberg op het hoofd van Duitsland, de oprotpremie omdat je blijft zitten van de Rabobank, het eindeloze gezever over de trein die niet spoort, de uitwassen van de achterlijke fundamentalistische cultuur van onze biblebelt, de nog voor zijn overlijden gestarte ranzigheid rond Nelson Madela, de niet aflatende stroom goedkope bagger die Nederlandse televisie heet en zeker niet het dagelijkse gezeik over het weer in Nederland.

Jij ook een fijne, en vooral ontspannende vakantie gewenst!

2 Reacties

  1. Rebelse Huisvrouw

    8 juli 2013 op 13:08

    Jij komt helemaal uitgerust terug, dat kan niet missen! Fijne vakantie! (Ik laat dit alles trouwens ook thuis :-D )

Zeg het maar!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Berend Quest

Thema door Anders NorénOmhoog ↑