Is WWIII Onvermijdelijk?

Persoonlijk ben ik redelijk sceptisch als het gaat over de goede bedoelingen, menselijkheid en redelijkheid van de macht.
Als het gaat om de huidige financiële crisis raad ik iedereen aan om eens naar ‘Inside Job‘ te kijken, een documentaire van Charles Ferguson die niet alleen pijnlijk blootlegt hoe de crisis is ontstaan, maar ook hoe de veroorzakers van de crisis er rijk van werden en de macht behielden.

Vanmorgen stuitte ik op een Youtube film van StormCloudsGathering.
In nog geen 14 minuten wordt geschetst hoe wij afstevenen op een 3e Wereldoorlog. En uiteraard moeten wij dat volgens de makers gaan voorkomen door massaal in verzet te komen.
Dat ik hier dit filmpje plaats is niet omdat ik iedereen op wil roepen om in verzet te gaan.

Waarom ik het wel doe is omdat ik denk dat dit filmpje ook jou op z’n minst aan het denken zet.

De makers van de film kun je trouwens ook volgen op Twitter, op Youtube, via hun website en via Facebook.

6 Reacties

  1. Het probleem is natuurlijk dat je door elke zender in een bepaalde denkrichting gemanipuleerd wordt door de opbouw van argumentatie. Het is volstrekt niet meer na te gaan wie de waarheid vertelt. Dat is net zo beangstigend als het filmpje zelf.

  2. Bekend verhaal. De conclusie dat de 3de WO er komt is echter twijfelachtig. Daar hebben de heren die er achter zitten namelijk ook geen baat bij. Verder blijft het belangrijk dat mensen zien hoe het echt in elkaar en daar draagt deze video toe bij.

  3. Ik denk niet zo zeer aan een wereldoorlog, maar eerder aan een burgeroorlog, of staatsgreep! Met al deze bezuinigingen, komt er een keer een tijd, dat de burger het niet meer pikt, en in actie komt!

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.