Sinds 16 november ligt het allereerste ‘Twietmagazine’ in de winkel met daarin een de ‘Twiet 200, de toppers van Nederland.’
Een mooie lijst, maar ook een lijst die is samengesteld voor een publiek dat wellicht nog kennis moet maken met Twitter, of net op Twitter actief is. Veel tweeps met grote aantallen volgers, vaak in het gewone leven ook zeer bekend.
Een mooie lijst, maar niet een lijst die een weergave is van mijn ‘Twitter Toppers’.
Ik vind het juist leuk om je een lijst aan te bieden van Tweeps waarvan je wellicht nog nooit gehoord hebt. Die je niet van televisie, radio of uit de krant kent. Tweeps waarvan de huwelijksperikelen niet in de Privé worden opgenomen.
Mensen zoals jij en ik.
Als Twitter Profiler schrijf ik met regelmaat een stukje over Tweeps die ik op enige manier bijzonder vind. Ik heb geen 140 profielen geschreven, maar ik heb wel 140 tweeps geselecteerd die ik het volgen waard vind.
In dit boekje geef ik je mijn ‘Twitter Top 140’.

Zie het als een alternatieve #FollowFriday.

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief. Je kunt dan direct dit eBoekje (en nog veel meer leuke eBoekjes) helemaal gratis downloaden!