“Een Bundeltje Kerstverhalen”

In november deed ik een oproep om verhaaltjes in te sturen voor een ‘eBundeltje Kerstverhalen’. Er werden er meer dan honderd ingezonden.
In dezelfde maand hield 120W een verhalenwedstrijd met als thema ‘sprookjes’. In het eBundeltje zijn 25 van de beste 120W verhaaltjes (ruim 300 inzendingen) opgenomen.
Totaal kun je in dit eBundeltje 60 verhalen en verhaaltjes lezen.
Helemaal gratis.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en om dit eBoek (en alle andere gratis eBoeken) te downloaden.
Als je al ingeschreven bent op de nieuwsbrief kun je hier jouw exemplaar van het eBundeltje Kerstverhalen downloaden.
[suffusion-widgets id=’4′]

Over Berend Quest

'Als Berend Quest de wereld zou begrijpen, dan pas had ik een rotleven' | Blogt & Schrijft | Kookt maaltijden en soms van woede | Heeft hart, dat klopt

13 reacties

  1. Via de 120W site hier terecht gekomen en me net goed vermaakt met je andere blogs en sites; ik kom zeker terug. En ook ik ga een poging doen om in die e-bundel terecht te komen!

  2. Ik stuur ook een verhaal in, maar dat gaat over Sinterklaas. Toch ook December!? Ik stel voor dat de titel gewijzigd wordt in ‘Een bundeltje Decemberverhalen, ipv Kerstverhalen, zodat ook Sinterklaas en eindejaars verhalen een plek kunnen vinden.

Zeg het maar!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.