Na het eindeloos bakken van broden is het dan eindelijk zover. Berend Quest’s broodrecepten e-boek ‘Brood, daar stop je wat in’ligt in de winkel.
In de winkel? Jazeker, want met de release van het 2e receptenboek is ook de e-boekenwinkel officieel geopend.

In ‘Brood, daar stop je wat in!’ laat ik je zien dat je brood niet alleen kunt beleggen, maar dat je er ook van alles in kunt stoppen.
Serveer je gasten bijvoorbeeld eens een heel bijzonder tonijnbroodje als voorgerecht. Of een stukje warm appel-rozijnenbrood met stroop als toetje.
Wat denk je van een tutti frutti brood met fris bosvruchtenijs en een warme zoete saus?

Het mooie van brood is dat je het ‘tussen de bedrijven door’ kunt maken op een dag dat je toch al veel in de keuken staat omdat je gasten krijgt.
En de laatste 2 uur hoef je er eigenlijk helemaal niets aan te doen.
De geur van een oven met brood, dat nodigt nog veel meer uit dan een welgemeend ‘Welkom’ op de deurmat!
Dit boekje is bedoeld als inspiratiebron. Zie dat je van alles in brood kunt stoppen en laat vooral je eigen fantasie de vrije loop.

Wanneer je eenmaal hebt ervaren hoe gemakkelijk (en lekker) zelfgemaakt brood is heb je alleen nog fantasie nodig om verder te experimenteren.

60 Pagina’s € 5,89 inclusief BTW!
Klik hier om Brood, daar stop je wat in te kopen!

Je bent uiteraard ook van harte welkom om een bezoekje te brengen aan de e-boekenwinkel van Berend Quest!