Croutons

Makkelijk, snel en o zo veel lekkerder dan uit een pakje: Croutons.

Wat oud brood over? Stokbrood van gisteren? Iets lekkers nodig voor in de salade, bouillon of soep?
Snijd het brood aan kleine stukjes.
Een scheut olijfolie, wat knoflook en een paar blaadjes basilicum. even door de staafmixer of blender.
Brood er door scheppen.

Oven voorverwarmen op 200 graden.
Croutons in de oven, na een minuut of 5 even omschudden, nog een minuut of 5 tot ze lekker bruin zijn.
Klaar.

Over Berend Quest

'Als Berend Quest de wereld zou begrijpen, dan pas had ik een rotleven' | Blogt & Schrijft | Kookt maaltijden en soms van woede | Heeft hart, dat klopt

Leave a comment

  1. […] Nu kun je de soep serveren. Serveertip 1: In het kommetje een blaadje basilicum en een stukje gorgonzola of mozzarella. Serveertip 2: Je kunt een dotje room door de soep doen, of crème fraîche. (Geen room er in en dan koken hè!) Serveertip 3: Wat knapperig uitgebakken spek er overheen strooien. Serveertip 4: Maak wat verse croutons! […]

Zeg het maar!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.