Als de Telegraaf eenmaal besloten heeft dat je moet hangen, dan ga je hangen. Overigens is dat geen exclusieve eigenschap van deze krant, het is een karaktereigenschap van veel media.
Keith Bakker dus.
Leest u even mee?
De telegraaf haalt twee ex-werkneemsters aan die in een ander kwaliteitsblad hun verhaal doen.

De seropositieve verslavingsexpert zou hen volgens het tijdschrift een baan aan bij hem thuis hebben aangeboden

Raar? Heeft u dat nooit dan? Dat u een paar dames ‘bij u thuis’ een baan aanbiedt? Moet ook wel hè. Tenslotte is Bakker sero positief.

Op een bepaald moment zat hij weer televisie te kijken”, vertelt een van de dames in het stuk. “Ik zat naast hem op de bank. Hij was aan het zappen en belandde bij een pornokanaal. Dat liet hij gewoon opstaan.

Nee! Dat is heel normaal! He-le-maal niet gek!
Dat je naast je baas op de bank zit terwijl je bij hem thuis aan het werk bent.
Echt. Dat doen zoveel vrouwen.

Hij gaat zeer doortastend te werk. En dwingt je je grenzen steeds weer aan te geven. Als je minder sterk in je schoenen staat, is dat moeilijk, denk ik.

Er is dus niets gebeurd, maar, stel nou dat het een thuis werkneemster was geweest die niet zo sterk in haar schoenen stond als deze mevrouw.
Die dus, nou ja, bijvoorbeeld niet naast haar baas op de bank was gaan zitten terwijl hij televisie zat te kijken, of de spiegel stond te poetsen terwijl hij net uit bad kwam, of zich wel onder haar werk liet masseren omdat zij pijn in haar rug had.
Nou, dan had het allemaal zeer slecht af kunnen lopen hoor!