Hemd en Kous Benoemen

Ja, het is alweer 2011. Tweeduizendenelf jaar nadat, volgens onze gristelijke medemens, er ergens een vrouw beviel van een jongetje zonder dat zij daarvoor geneukt, nee, geslachtsgemeenschap, he getsie nee, seks, o jee ehh.. de huwelijkse plicht had uitgevoerd, nee, ondergaan moet dat natuurlijk zijn.
Tjonge.

Ik ben het met u eens, om meer dan 2000 jaar geleden een verhaal te verzinnen waarin een vrouw zonder te neuken, nee, zonder seks, nee wacht even, zonder ‘het’ gedaan te hebben zwanger raakt vraagt fantasie.
Kinderlijke fantasie.

We weten nu dus waar al die kinderlijke fantasie toe kan leiden. Dus, dat hebben we liever niet. Dat kinderen fantaseren. Of geprikkeld worden om te fantaseren. Dat onze kindertjes rare, enge boekjes lezen met schadelijke woorden. Boekjes die schelden, vloeken en ruziemaken verheerlijken! Boekjes die het occulte aanprijzen!!
Wat denk je dat er allemaal gebeurt in zo’n kinderkoppie? Evolutie? Doe es normaal zeg! Wat denk je wel niet welk een onherstelbare schade zulke idiote theorietjes aanrichten? Straks denken die kinderen nog dat de mensen van de apen afstammen!
Moeten onze kinderen soms net als de apen in de Apenheul ongegeneerd gaan zitten rukken, nee, masturberen, ik bedoel aan iets als ‘onanatie’ doen?
Ja, ‘onanatie’, u begrijpt best wat ik bedoel, wij hoeven hier Hemd en Kous niet te benoemen!!

2 Reacties

  1. En dan te bedenken dat Onan zijn vrouw (die hij had overgenomen van zijn overleden broer, als ik het goed heb) wel degelijk had gedingest, hij weigerde haar alleen te bevruchten, terwijl dat, als broer van een man die kinderloos was gestorven, wel zijn joodse plicht was. Onaneren zou eigenlijk een ander woord moeten zijn voor ‘voor het zingen de kerk uitgaan’. Maar zaadverspilling is zaadverspilling, redeneerden de achttiende eeuwse Christenen.

    De vraag is trouwens wie het verhaal verzonnen heeft. Zou het Maria zelf zijn geweest? Of Jozef? Of zou Jezus het zelf hebben verzonnen omdat hij niet kon verdragen dat zijn moeder seks had gehad? Nu had Jezus ook een broer (misschien wel meerdere broers, dat weet ik niet, en die broer/broers was/waren naar ik aanneem jonger dan hij).

    Volgens Paul Verhoeven is de meest waarschijnlijke lezing dat Maria verkracht is door een soldaat. En dat toen Jozef met haar getrouwd is om de schande te verbloemen. Maar dan zou je zeggen: waarom niet tegen iedereen vertellen dat Jozef de vader was?

    Vragen, vragen, vragen.

  2. Zou dat de bevalling ook extra pijnlijk maken? Dat je dan bij de bevalling tegelijkertijd ontmaagd wordt?

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.