Ik vind humor en Ron Brandsteder een slechte combinatie. Ik bedoel, humor van Ron Brandsteder, daar kan ik niet om lachen. Sterker, het is niet eens de humor van Ron Brandsteder waar ik niet om kan lachen, maar stel dat Ron Brandsteder een mop vertelt. Dan vind ik die mop dus niet leuk.
Ik kan mij zelfs niet eens voorstellen dat er, buiten mevrouw Brandsteder – zo die inmiddels niet mevrouw Geertsma, De Vries of Van Henegouwen heet (wat ik mij dan weer goed kan voorstellen, maar dat geheel terzijde) – iemand op deze aarde is die een mop die wordt vertelt door Ron Brandsteder wèl leuk vindt.

Goed. Even denken, wat wilde ik vertellen. Oh, ja.

Net zo min als voor mijn dagelijkse portie humor Ron Brandsteder bel, zo ga ik ook niet (behalve op een windstille, matig bewolkte en vooral neerslag vrije lentedag, temperatuur tussen de 15 en 17 graden) reizen met de NS.
Tenminste, niet als ik ergens moet zijn die dag. En zeker niet wanneer de NS aangeeft dat ik dan ‘via Utrecht’ moet. Dat betekent in de regel immers dat je een paar dagen in Utrecht moet zien te overnachten.
Een Elfstedentocht wordt pas een prestatie wanneer je hem met de NS probeert te rijden, zeg maar.

Maar goed. Iets met humor en de trein was het. Oh, ja!!

De NS is dan wellicht een slechte vervoerder, de NS heeft wel HUMOR!
Veel meer humor dat Ron Brandsteder. Met de NS en Prorail kun je ongelofelijk lachen.
U heeft toch niet echt gedacht dat de NS en Prorail serieus waren met die campagne? Dat overkoepelende thema: ‘Wij willen u graag alles vertellen over onze wintermaatregelen’! Jawel? Dacht u dat het de NS en Prorail ernst was?
Joh, wat bent u gefopt zeg!
Hier, lees deze pagina van de NS eens na. Geef maar toe, brullen!!
En wat te denken van deze ‘oefening’? Hilarisch toch?
Wàt? U dacht dat het serieus was?
Alleen die titel al.
‘Sneeuw op het spoor’
Hilarisch!