Meer over de Twitter Profiler en profielen vind je op deze pagina.

Hufter:
1) Botterik 2) Dikdoener 3) Eendvogel 4) Kaffer 5) Klootzak 6) Lomp persoon 7) Lomperd 8) Ongemanierd mens 9) Persoonsbenaming 10) Ploert 11) Pummel.

‘Goedemorgen allemaal’, ‘Koffie?’, ‘Het is te vroeg’, ‘Verslapen’.
Het zijn zo maar wat gemiddelde entrees van tweeps die de dag beginnen. Wil ik het weten? Welnee. Maar ja, we hebben zo onze beleefdheden die wij met elkaar uitwisselen in het sociale verkeer. Als je iemand tegenkomt dat groet je netjes, en wanneer je iemand een tijdje niet gezien hebt dan wordt er gevraagd ‘Hoe gaat het met je?’ Niet dat het de bedoeling is dat je daar echt antwoord op geeft hoor.
Het zijn rituelen. Noodzakelijk soms, maar vaak ook heel erg nietszeggend, stompzinnig en uitgehold.

‘STERPH FOLLOWERS STERPH!’
TigerWoets komt binnen.
De olifant in de porseleinkast, de Bokito aan een keurig gedekte tafel, de uitgehongerde vos in het opvangcentrum voor getraumatiseerde kippenkuikentjes.

Nodig je TigerWoets uit om je twitter wereld te betreden, berg je dan.
TigerWoets haat followers, vindt smileys voor mietjes en is narrow minded. Daarnaast heeft hij zichzelf uitgeroepen tot ‘koning van de twitters’. Dus.
Weet waar je aan begint.

TigerWoets heeft fans. Veel vrouwelijke fans ook. Een oppervlakkige blik op de timeline doet je wellicht afvragen hoe het in godsnaam mogelijk is dat er meer dan 10 tweeps naar het dagelijkse geschreeuw van TigerWoets willen luisteren.
Voor mijzelf weet ik het wel. Ik hou van de relativering, ik mag graag geconfronteerd worden met de spiegel van onze eigen onzinnigheid. Lukte het je niet om te flirten in de file? ‘DAN MOET JE JE PIEMOL LATEN ZIEN!!’, schreeuwt TigerWoets je toe. Beplakt het COC de Melkweg met regenbogen tegen homofobe rappers? ‘DAT ZAL ZE LEREN!!’, retweet TigerWoets.
TigerWoets relativeert niet, TigerWoets fileert.

Reageren op TigerWoets? TigerWoets afzeiken? Terug schreeuwen?
Moet je doen, TigerWoets retweet alle verwensingen, verwijten en aantijgingen met veel liefde.
En de reacties die TigerWoets krijgt zijn veelzeggend.
Veel tweeps krijgen jeuk van TigerWoets. Zo veel jeuk dat zij gaan krabben.
Tot bloedens toe.

Dat TigerWoets meer is dan alleen ‘capslock geschreeuw’ in 140 tekens mag overigens ook blijken uit zijn blog, Rabiaat.

Meer over de Twitter Profiler en profielen vind je op deze pagina.