Volle Maan

Grijnzend klapte hij de laptop dicht. Het lukte, altijd. Veroveren door ontwapening, zo noemde hij de door hem bedachte en uitgewerkte techniek. Hij voelde zich als een jager die luttele seconden voor hij de trekker overhaalt de adem inhoudt en geniet van de adrenaline die door zijn brein giert.
Hij had haar al, hij hoefde alleen nog maar het moment te kiezen om haar te nemen.

Het laat geworden, zoals het bijna altijd laat werd voor hij van kantoor, een etentje of een bespreking naar huis reed. Hij zapte wat tussen de verschillende radiozenders op zoek naar muziek passend bij zijn stemming: mannelijk, geil en onoverwinnelijk.
De telefoon knipperde. Inez, zijn vrouw had hem een SMS gestuurd: ‘Ik ben vast naar bed, tot straks’. Hij zuchtte, het was dagelijkse routine geworden. Hij kwam laat en Inez ging vroeg. Tien jaar geleden had hij dat erg gevonden. Maar tien jaar geleden was hij ook gewoon thuis geweest op dit tijdstip. ‘Ok, laterz’, was alles wat hij antwoordde. De letter ‘z’ voegde hij toe in een zwakke poging de verloren intimiteit te maskeren.
Nog voor de gedachte aan de kille werkelijkheid van zijn bestaan zijn opgewonden stemming echt kon temperen lichtte zijn telefoon opnieuw op.

Een lichte huivering trok langs zijn ruggengraat. Ahhh, nu!! Ja, dat leek hem wel wat. Hier en nu, in de auto, naast de auto, waar dan ook! Hij minderde vaart en stuurde een reactie.

Eigenlijk had hij ‘Je mocht willen dat je in mijn A6 zat, boven op mij!‘ willen schrijven, maar hij vreesde dat banaliteiten haar eerder zouden afschrikken dan de strik verder aanhalen. In zijn kruis broeide verlangen. Hij trapte het gas dieper in. Al zat er dan thuis niemand te wachten om hem van zijn opwinding te verlossen, hij zou zich er in ieder geval kunnen uitleven, zich helemaal overgeven aan zichzelf en zijn fantasie.
Terwijl de snelheidsmeter de 200 kilometer per uur naderde brulde hij mee met de radio. ‘I am a sex machine ready to reload. Like an atom bomb about to Oh oh oh oh oh explode!!
Het licht van de telefoon deed hem de radio zachter zetten en de snelheid verminderen. Het bericht dat hij zag deed hem de adem een moment stokken. ‘What the fuck!?’, riep hij verbaasd uit.

Hij keek op zijn klok, 23.13. Gedachten raasden door zijn hoofd. Zou het een grap zijn? Het kon toch bijna niets anders dan een grap zijn? Maar wat als zij daar nu wel staat? Zijn kruis won het van zijn onderbuik en om 23.34 nam hij de afslag bij het Robbenoordbos om luttele minuten later langzaam de op het oog verlaten parkeerplaats op te draaien.
Een rode Volkswagen Golf stond met gedoofde lichten met de achterzijde naar hem toe. Heel even gloeiden de remlichten van de Golf op. Zijn hart ging nu als een razende te keer. Mijn god, dacht hij, ze is er echt!!

Het portier van de Golf ging open en een vrouw stapte uit, sloot de deur en stak een sigaret op. Hij stapte uit de Audi, liep naar de vrouw en bleef op ongeveer een meter of twee staan. ‘Kom hier’, sprak de vrouw kalm waarna ze een grote rookwolk uitblies.
Hij stond oog in oog, neus aan neus met de vrouw waarover hij al een week of twee fantaseerde. En ze was mooi! Mooier zelfs dan dat hij zich voorgesteld had. Ondanks de kilte van de late november avond gloeide hij van spanning en opwinding.
Zij pakte de riem van zijn broek, trok hem met kracht tegen zich aan en fluisterde hees: ‘Nou, pak me dan!’ Hij hijgde. Zijn handen gingen naar haar borsten, zijn mond voelde haar tong en zijn neus rook de mengeling van een mooi parfum, warm speeksel en lichaamsgeur.
Haar handen opende geroutineerd zijn broekriem en kneedden daarna zijn harde, kloppende geslacht. Haar lichaam was warm, jong en stevig. Met één hand trok ze zijn gezicht naar achteren. ‘Ik wil je tong voelen, hier!’, fluisterde zij terwijl haar hand zijn hoofd naar beneden duwde. Hij zakte door zijn knieën, tilde haar jurk op en begroef zijn hoofd in haar schoot. Zij drukte haar onderlichaam met kracht op zijn gezicht en kreunde. ‘Ja, jaah!’, kreunde ze, ‘geef me je tong, zo ja, aahhh…’ Plots trok ze hem overeind en draaide de rollen om. Hij stond nu met zijn rug tegen de Golf en zij duwde haar lichaam tegen hem aan. Ze bevrijdde zijn lid, gromde tevreden en boog zich er over heen.
De koude lucht maakte plaats voor haar hete mond. Zijn handen woelden door haar zwarte haar, zijn blik was naar de hemel waar hij de sterren nog nimmer zo helder had zien glinsteren.
‘Kom’, zei ze, neem me. Ik wil dat je me zo neemt!’ Ze boog zich over de motorkap en ontblote haar ronde, stevige billen. Haar handen wezen hem de weg en hij voelde haar om zich heen sluiten.
Het duurde niet lang of hij ontlaadde zich in een langgerekt orgasme.

Nog geen vijf minuten later was hij weer onderweg naar huis. Na een paar kilometer stopte hij even langs de kant van de weg en typte een berichtje waarna hij een sigaret opstak en voldaan in de richting van zijn woonplaats reed.

Toen hij bijna thuis was zette hij de radio uit en opende beide voorramen van de Audi. Het was een goede gewoonte van hem wanneer hij, tegen alle afspraken in, toch gerookt had in de auto. Binnen een paar minuten zouden de laatste sporen van sigarettenrook verdwenen zijn.
Hij controleerde een laatste keer zijn telefoon en zag dat er een nieuw bericht was binnengekomen.

Hij las het nogmaals, hardop: ‘Ik hoop dat het het waard was??’
De tekst kon hij wel plaatsen, maar het uitroepteken baarde hem zorgen. Wat bedoelde zij nu precies?
Hij drukte zijn telefoon uit en besloot dat het morgen vroeg genoeg zou zijn om het haar te vragen.
Nu was het tijd om zijn overwinning te vieren.
Eenmaal binnen opende hij een fles goede whiskey, schonk een glas en dronk het in één teug leeg. Hierna schonk hij zich een nieuw glas in en zakte tevreden onderuit op de bank.

(Hoe het verder gaat leest u morgen, in deel 2.)

1 Reactie

  1. Dampende teksten Quest.

    Ben benieuwd naar de !

    Gr. Bas B

Zeg het maar!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.