Gnehgneh.
Haha. Hahaha.
Mwuhahahhaha.
Wwuhahahahahaaaaaaa!
Ehe.
Snik.
Hihihi.
Hehe.
Zo, dat was de Koopmans reclame voor ’10 seconden pannenkoeken beslag’.
Lachen man.
Dat mensen dat dus kopen, 10 seconden beslag.
Reken even mee.
Met Koopmans beslag:
Beslag in 10 seconden, daarna een minuut of 3 per pannenkoek voor het bakken.
Uitgaande van 10 pannenkoeken kost je dat dus 10+1800= 1810 seconden.
Met bloem, eieren en melk (ja, lieve internet kindertjes, dat zijn spulletjes waar je een pannenkoeken beslag van kunt maken):
Beslag in ongeveer een minuut, daarna weer die 3 minuten per pannenkoek kost 60+1800= 1860 seconden.
Uw ‘winst’: 50 seconden op een totaaltijd van een half uur. Ofwel 2,7%.
En die ’10 seconden’ is voor mensen dus een argument om dat spul te kopen.
Lachen.
12 september 2010 op 07:44
hah ja dat zeg ik ook, plus! Je krijgt veel meer pannenkoeken van gewoon bloem eieren en melk, want in zo'n schudflesje zit maar weinig, voor een heel gezin moet je 2 flesjes schudden, is weer 10 secs extra ;) en, pannenkoeken van zelfgemaakt beslag is lekkerder (vind ik)
12 september 2010 op 09:36
ja en dan hebben we het nog niet over de prijs een kilo bloem kost 60 cent een paar eieren een duppie per stuk, kukel er een liter melk van 60 ct bij en dan heb je 3 x zoveel pannekoeken voor de helft van het geld dat zon dom flesje koopmansmeuk kost
12 september 2010 op 22:22
Mensen denken dat beslag maken ingewikkeld is, met ingredienten en andere moeilijkheden. Het eten moet liefst kant en klaar uit een tube geknepen kunnen worden. Aan tafel!
13 september 2010 op 12:04
Berend, vergeet je de kaneel niet?
PS. Is het eigenlijk 'de' kaneel of 'het' kaneel? Verwijzend naar poeder zou je 'het' moeten zeggen. Verwijzend naar stokjes, 'de'. Kaneel zonder meer, misschien maar zonder iets. Oftewel:
"Berend, vergeet je kaneel niet?"