Briljante Blunder van Tipp-Ex

Tipp-Ex heeft een nieuw reclame filmpje uitgebracht via YouTube. (Voor u van na 1990: Tipp-Ex is spul waarmee je typefouten die je maakte met een typemachine verbeterde. Typemachines hadden namelijk geen spellingscontrole en een getypt verhaaltje kon je niet nogmaals uitprinten, die moest je gewoon overnieuw intikken.) Die advertentie van Tipp-Ex is briljant. Een prachtige vondst, een mooie grap, briljant uitgevoerd en het laat precies zien wat Tipp-Ex doet.
Het filmpje vindt u hier.

Maar, huh?
Tipp-Ex, een Duits product uit 1959 (!) maakt dus een reclame die alleen gezien wordt door YouTube gebruikers.
Tipp-Ex.
Een product dat alleen nog geschikt is voor een stoffige gereformeerde dominee uit Aagtekerke om in zijn handmatig uitgeschreven zondagse preek vers 24:4 te verbeteren in vers 24:3.

Beste mensen van Tipp-Ex GmbH en Co. KG, als die dominee uit Aagtenkerke al een computer heeft, en als die dominee uit Aagtekerke al een verbinding heeft met de digitale wereld en als die dominee al naar filmpjes kijkt op het Internet dan kijkt hij geen filmpjes op YouTube maar dan kijkt hij waarschijnlijk hier zijn filmpjes!

Overigens melden diverse media dat er opmerkelijk veel computerschermen ter reparatie worden aangeboden.
Tipp-Ex schijnt nogal lastig te verwijderen te zijn.

1 Reactie

  1. You keep it up now, udenrstand? Really good to know.

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.