@Twibbondating is TOZZ!!

In Almere kun je nu boodschappen doen met als gratis bonus-service zaadvragende, hulpbehoevende, steun verlangende of eenzaamheid uitstralende ogen. Je moet dan wel het paarse mandje gebruiken om je eenpersoonsmaaltijd in te stoppen. O ja, en de Nutrillon dames, dat geeft een verkeerde uitstraling; daar vang je geen ‘slanke, sportieve jongeman met een schitterend diamantje in zijn oor‘ mee.
Lukt zelfs dit niet, dan kun je altijd nog gaan ‘Twibbondaten’.
Hoe ver van de pot gerukt kun je zijn.

De Twibbon, ik schreef er al eerder over. Het is, kort samengevat, een soort van Twitter-karaktermoord die je zelf toepast middels een extra grafische toevoeging aan je ava.
Ik vind het helemaal niet interessant dat je een Apple gebruikt, het boeit me niks dat je uit Griebusbergen komt en ik geef er geen ene reet om dat je D66 stemt.
Laat mij maar middels je berichten zien wat voor vlees ik in de kuip heb en leidt dat in met een tot fantasie prikkelend plaatje en een mooie creatieve bio.

Nog veel minder boeiend vind ik het om te weten of je homo, lesbo, bi of wat dan ook bent.
Heus, ik wil graag van gedachten wisselen over alles, maar geef me alsjeblieft de ruimte om te ONTDEKKEN wie je bent.

Het meest stompzinnige wat je in mijn ogen kunt doen is op je ava niet alleen helder maken WAT je bent maar daar tevens aan toe gaan voegen dat je nu even niemand hebt WAARMEE je bent.
‘Hallo, ik ben een jonge knul van 73, (b)aardig, en hou van spannend leer!!

Snap het nou mensen!
Die leuke vent met die blauwe Twibbon (homo en single) ga ik dus niet volgen!
Waarom niet?
Omdat ik het verdom om in mijn bio of op mijn ava te gaan duidelijk maken dat ik hetero, getrouwd en happy ben!! Daarom niet!
En omdat ik je bij voorbaat een zielige rukker vindt.
Want je bent niet alleen een single homo, en je laat niet alleen heel duidelijk weten dat je open staat voor iemand die dat single bestaan komt opheffen, je geeft ook aan in de veronderstelling, hoop of wetenschap te leven dat je daar via Twitter verandering in kunt brengen.

Je laat dus bij de eerste kennismaking weten niet in mij, maar in een nieuw vriendje geïnteresseerd te zijn.
Nou, en dat ga ik niet worden.
Dus, bespaar ik mij de moeite van de kennismaking want ik ga jou niet het idee geven dat ik een kandidaat voor je ben, nog ga ik je helder maken dat ik geen kandidaat voor je ben.
Ik heb wel wat beters te doen.

Dit geldt niet alleen voor homo’s, er is nu een Twibbondating account voor lesbo’s, bi’s, hetero mannen, hetero vrouwen en homo’s.

Naar ik meen zijn deze Twitter accounts allemaal vandaag, 18 juli gestart.
Ik hoop dat het gebrek aan belangstelling voor deze idiotie maakt dat ze morgen weer verdwenen zijn.

wat zegt u? U weet niet wat TOZZ is?
Had ik dat nog niet gezegd?
Oh, nou TOZZ staat voor Totaal Overbodige Zieke Zooi!

1 Reactie

  1. Michel Hovenkamp

    18 juli 2010 op 20:09

    Als ik het zo lees is het een gat in de markt om je eigen winkelmandje te ontwerpen en je eigen avatar om meer te doen met je personal branding. Soort politieke uitspraak, ik sluit niemand uit maar zolang er nieuwe ontwikkelingen blijven, nemen wij geen besluit.

    Groetjes,

    Michel Hovenkamp
    Zakenservice CV

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.