De 1e crowdsourced Twitter-Picknick

U weet het, het is niet echt Berends ding. Tweeps die elkaar massaal gaan ontmoeten. Het zegt overigens alles over Berend, niets over u die het wel leuk vindt.

Dus, beste lezers en lezeressen. Tweeps en Tweepinnen.
Een aantal tweeps onder ons heeft het initiatief genomen (en daar is Berend nu juist wel weer een enorme fan van; initiatieven nemen ;-) om op 20 juni aanstaande de 1e ‘crowdsourced’ Twitter Picknick van de grond te trekken.

(Nee, ‘Crowdsourced’ dat is niet het hoofdmenu van deze picknick, crowdsourced dat is iets met een menigte waartegen je wat roept en met behulp waarvan je, in dit geval, een picknick gezelschap bij elkaar zoekt.)

Dus, iedereen die graag een aantal leuke en interessante tweeps ‘in den lijve’ wil ontmoeten: volg @twitnick030  of kijk op deze webpagina voor meer nieuws en inschrijvingen.
Muziek is geregeld, en Berend zal persoonlijk een fles Beerenburger schenken aan Piet Paulusma teneinde een beetje mooi weer af te dwingen.

Over Berend Quest

'Als Berend Quest de wereld zou begrijpen, dan pas had ik een rotleven' | Blogt & Schrijft | Kookt maaltijden en soms van woede | Heeft hart, dat klopt

Zeg het maar!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.