Ingrid Rep Preekt Polarisatie

“Ik denk dat het tijd is om nu stelling te nemen, hoe de PVV tegen de diversiteit van de samenleving aankijkt en hele bevolkingsgroepen uitsluit. Daar zitten ook kunstenaars onder, die krijgen echt geen prettiger leven als die meneer Wilders aan de macht komt.”

Aldus de directeur van het Centrum Beeldende Kunst Gelderland in de Telegraaf.
‘De directeur van het Centrum Beeldende Kunst Gelderland (CBKG), dat kunst uitleent en verkoopt voor beeldend kunstenaars, weigert nog langer zaken te doen met kunstenaars die op de PVV hebben gestemd’ zo luidt de koptekst van het artikel.

Domheid is dus niet iets van rechts. Domheid is niet rood, niet groen, niet bruin of blauw. Domheid heeft de kleur van de inkt waarmee de woorden opgetekend zijn.
Dat je in een volslagen mislukte opwelling van politieke emotie dingen denkt, ok. dat je eens wat roept en schreeuwt, het is menselijk.
Maar dat je als directeur van een instelling het tot beleid maakt om door jou als politiek incorrect gelabelde mensen uit te sluiten van een instrument dat in het leven wordt gehouden juist om mensen, ongeacht politieke voorkeur, kleur, ras of geloof in staat stelt hun leven te wijden aan het scheppen van kunst is op zijn minst verachtelijk.

En, mevrouw Rep, wanneer u dan toch zo graag een vergelijking trekt met de nazi’s: Het diskwalificeren van kunst, het verbranden van boeken. Zegt u dat iets?

Als mevrouw Rep denkt dat zij hiermee de zaak dient, dan klopt dat.
Geert Wilders zal u erg dankbaar zijn.
De actie van Ingrid Rep is een stuitend argument om gesubsidieerde clubjes als het CBKG direct en zonder enige schroom de nek om te draaien!

17 Reacties

  1. Zou ze een man of vriend hebben die Henk heet?

  2. "CBKG direct en zonder enige schroom de nek om te draaien! "

    Dat vindt al plaats. CBKG staat te koop, krijgt geen subsidie meer. Is geen koper voor te vinden. Diverse vestigingen zijn al dicht.

    Beschouw het als een laatste stuiptrekking van Ingrid Rep

  3. Lijkt op een open sollicitatie bij een andere subsidieclub. Geen aandacht aan besteden.

  4. Ik ben zelf vormgever die er zonder subsidie van kan leven, en sluit me van harte aan bij uw verhaal. Zgn wereldverbeteraars met de naieviteit en domheid van mevrouw Rep zijn er in mijn ogen helaas mede verantwoordelijk voor dat de PVV zo groot is geworden.

  5. Mevrouw C.M.J.Kunen

    12 juni 2010 op 11:13

    De Telegraaf gelezen, en nam de moeite naar uw site te gaan.
    Hoop dat dit uw laatste domme streek is. U verdiend n.l. geen subsidie meer.
    Ik ben vrouw van 76 jaar hard gewerkt PVV stemmer
    De maatschappij vind ik zorgerlijk. De arrogantie van diverse politieke partijen en mensen zoals u moesten zich schamen.
    Waarom moet iemand 2 jaar een kogelvrijvest en zoveel jaren bewaakt worden.
    Juist jullie hitsen die onze maatschappij kapot maken op.
    Jullie zijn ziek van arrogantie en zelfzucht.

  6. Berend jongen,
    jezelf verstoppen achter een pseudoniem en vervolgens meedoen aan het aan de schandpaal nagelen van deze mevrouw die met naam en toenaam en foto (!) op de site van de telegraaf & geenstijl staat vermeld.

    Tuurlijk was ze echt niet lekker bezig daar op linkedin. Als je de schrijver van het stukje, moet geloven, en dat doe jij blijkbaar klakkelooos.
    Als je de moeite had gedaan in de comments onder het artikel te kijken, had je echter gezien dat er om 11:27 een bericht is van het leidend voorwerp van dit artikel: neem ff de moeite zelf te lezen wat er staat en realiseer je daarbij, dat de auteur van het artikel, de journalist Martijn Koolhoven, meerdere malen op de vingers is getikt door verschillende rechters wegens ik citeer uit de uitspraak ‘onjuiste/tendentieuze’ berichtgeving (kun je allemaal vinden op het www).

    Volgens mij moet je hier niet aan mee willen doen, wie weet ben jij de volgende keer aan de beurt..

  7. Ik verbaas me erover dat deze dame op haar eigen site haar 06 nummer en adres heeft staan en zo dom is om gevaarlijke uitspraken te doen. Niet slim voor deze dame

  8. Ik vind je ongelooflijk dom en kortzichtig Ingrid Rep, dus jij meent wel 1,5 miljoen kiezers weg te kunnen zetten die hier hard werken en belasting betallen. Wilders heeft het ook niet over de werkende groep maar over de mensen die hier alleen hun handje willen ophouden en willen dicteren hoe wij moeten leven, niet te vergeten de relschoppers.
    Hoe ben je eigenlijk directeur kunnen worden dat vraag ik mij toch wel af. Heb jij je diploma's soms gekocht op de uitverkoop of zo bah bah slechte actie van je hoor.

  9. Misschien bang dat de subsidie van deze linkse dame wordt ingehouden?
    Ik breng trouwens as. maandag mijn kunstwerk terug.Mag ik dan even vangen?

  10. 'Ik, als PVV-stemmer, wil graag weten wanneer ik een soort kenmerk krijg dat ik zichtbaar kan dragen, zodat uw soort mensen als mij kan herkennen. Of mag ik die gele ster die ik nog van opa heb gewoon gebruiken?. Ik zal dan de letters die er nu opstaan vervangen door PVV.'

  11. Laat me raden,u bewonderd greta duisenberg,dus LANDVERRADER.

  12. Mevrouw of juffrouw Rep,
    u bent een nazi, fascist of id., want zoals Churhill zei ze zijn niet verslagen maar komen in een andere gedaante terug.
    Democratie of tolerantie zijn woorden die u zeer wsl. onbekend zijn. Israel moet van de kaart geveegd worden en leve Hamaszijn wellicht een aantal van uw denkbeelden, dus genocide.

    Uiteraard niet de vriendelijke groeten,
    Freddy Koekoek

  13. Hoe arrogant het salonsocialisme al geworden is.
    Zelden zo een ondemocratisch element gezien als mevr. Rep.

    Wedden dat ze binnenkort alles ontkent!
    Zelfverloochening heet dat.

  14. Groene Leeuw

    12 juni 2010 op 23:09

    Ik dacht dat alle fascisten binnen het Nederlandse overheidsapparaat werden onslagen na hun loyale medewerking en vriendendiensten aan de Duitse bezetter in WO2.Hopelijk gaat de PVV gauw mee regeren.Dan stapt driekwart van die collaborateurs vrijwillig op.Dat scheelt een hoop wachtgeld.

  15. Groene Leeuw

    12 juni 2010 op 23:17

    Niks is zo gevaarlijk voor onze vrijheid,onze grondrechten en het vrije woord als het socialisme en het communisme waarin velen van de Partij van de Allochtonen,Groene Lanterfanters en de Socialistische Partij vertegenwoordigt zijn.

  16. Het oorspronkelijke artikel in de telegraaf, overgenomen door Elsevier en geen stijl, staat bol van feitelijke onjuistheden en stemmingmakerij.In de Gelderlander staat hzet standpunt van Ingrid Rep. De groep weigerambtenaren is een inmiddels gesloten groep op hyves. Ik heb daar niets mee te maken. Onze linkedin groep "nee tegen PVV" doet niet aan boycots. Het is ook geen "beweging" maar een club van nog geen 100 mensen die verontrust zijn. Niet meer en niet minder.
    Eddy Stam

    Eddy Stam

  17. Berend Quest

    13 juni 2010 op 11:33

    @Eddy Stam
    Wellicht onnodig te benadrukken maar ik heb in dit artikel met geen vinger willen wijzen naar 'Nee tegen de PVV'.

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.