Lees hier meer over de Profiler.

@andre_rouvoet heeft 7.627 volgers op Twitter. Hij is daarmee de nummer 103 van Nederland. @andre_rouvoet twitter nog niet heel lang, sinds september 2009. Volgen doet @andre_rouvoet  94 tweeps. Sinds de val van het kabinet is @andre_rouvoet  veel meer gaan twitteren. Zond hij daarvoor een schamele 0,4 tweet per dag de wereld in, in mei is dit aantal gestegen naar 3.6. Uit de timeline blijkt dat voor april @andre_rouvoet wel als tweep bestond, maar dat het typen van berichten aan anderen werd overgelaten.

@andre_rouvoet reageert vaak op andere tweeps. Het allergrootste deel van zijn tweets zijn reacties op mentions. Ook de ‘kleine’ tweep wordt door @andre_rouvoet daarbij niet overgeslagen. Opvallend is verder dat @andre_rouvoet een positieve tweep is die vooral de eigen standpunten probeert te verhelderden en vragen beantwoord.

De lijsttrekker van de ChristenUnie,@andre_rouvoet, is zeker geen azijnzeiker. Kwaadspreken, beschimpen en/of op de persoon spelen doet hij niet aan.
Er zit een positieve boodschap in de tweets van @andre_rouvoet. Vaak tweet @andre_rouvoet over ontmoetingen die hij heeft met boeiende mensen en, wanneer je de tweets van @andre_rouvoet zo naleest is hij een tevreden mens die prettig in zijn vel zit.

Over privé zaken tweet @andre_rouvoet  ook, maar niet veel. De tweets die niet een reactie zijn op een mention hebben vaak een meer privé karakter. Over een theatervoorstelling, de afsluiting (met beerenburg) van een drukke week of dat hij zijn 1000e tweet heeft verstuurd sinds april.
De lijsttrekker, tevens minister voor jeugd en gezin, tweet overigens zover ik gezien heb niet over zijn gezinsleven.

Berend Quest vindt @andre_rouvoet best een leuke tweep. Positief, inhoudelijk en als volger maak je een reële kans iets terug te horen wanneer je vragen stelt.

Kik hier voor de overige lijsttrekker profielen.