Zak in de stront!

Jack de Vries gaat vreemd. De nationale media rolt over de arme Jack heen. Schandalig! Zo wordt geroepen. Schandalig dat Jack buiten de pot piest bedoelt de één, schandalig dat het privé leed van Jack over straat gaat bedoelt de ander.

Iedereen moet, binnen de grenzen van de wet, doen wat hem of haar gelukkig maakt. Berend Quest acht persoonlijk geluk één van de grootste doelen die je kunt bereiken in het leven. Ook Berend streeft geluk na, en hij laat zich daarbij niet beperken door wat een ander daar van vindt.
Dus, van Berend mag het.
Allemaal.

Kardinaal Simonis mag iedere week met een mega voorraad pak kapotjes richting de hoerenkast van Madame ‘S. la Zweep Derover’ om, onder het genot van een dikke joint en een fles Smirnoff, zich eens flink af te laten ranselen en daarna zijn zaad in het rubber schieten, gelegen tussen de benen van een Poolse blondine.
Als Simonis dat lekker vindt.

Marianne Thieme mag van Berend best iedere week een schaap ritueel slachten, aandelen hebben in een nertsen fokkerij en dagelijks een kilo levende jonge kuikens verorberen.
Eet smakelijk.

Berend Quest heeft er geen moeite mee dat Geert Wilders thuis een vrouw met een burka heeft zitten, de koran leest en zelf op de SP stemt.
Wat Geert wil.

Wanneer blijkt dat de helft van het kinderrijk van Urk is verwekt door de plaatselijke gereformeerde ouderling Hendrikus Pasterkamp die ‘s avonds de bedstee’s van onbestorven vissersweduwen komt bevlekken.
Gefeliciteerd Hendrikus.

Maar.
Geen van deze moraal ridders hoeft op de sympathie van Berend Quest te rekenen wanneer deze praktijken publiekelijk worden en zij bedolven worden onder hoongelach.

Wanneer je vanuit een mestkar tegen Berend roept dat hij stinkt, dan is de reactie van Berend:

Zak in de stront!

3 Reacties

  1. Geweldig stukje!

  2. Ja, de zaakjes van de arme, tegen de lamp gelopen buitenshuisneuker Jack de Vries zijn privé.

    Maar de naam + medische status van een moederziel alleen jongetje dat als enige een vliegtuigcrash overleeft, kunnen dezelfde "kwaliteitsmedia" wel met een rein geweten vrijgeven.
    Arrogante, corrupte pokkelijers.

  3. Merlot je vergeet 'vooral schijnheilige'

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.