Gezocht: Vakantiehuisje #durftevragen (pls Retweet)

De vakantie komt en we hebben nog geen bestemming. Dat is wel des Berend’s overigens: Valrepenwerk. Vrouw Quest heeft al 4 miljoen websites bezocht, de KQ (Kids Quest) zeuren al maanden waar we nou toch heen gaan en we komen er niet uit. Te ver, te duur, te beperkt, te klein, geen zon, geen water, niet mooi en ga zo maar door.
Dus, doen we het anders. We gaan niet op zoek naar een bestemming en een huisje, we gaan proberen de bestemming op ons af te laten komen.
Met uw hulp wellicht, beste bloglezer en tweep.

Advertenties liegen vaak, dat weet je. ‘Op loopafstand’ moet niet betekenen dat je een geoefend marathon loper moet zijn. Met ‘authentieke’ elementen betekent wat anders dan dat er al in honderd jaar geen onderhoud is gepleegd. Een zwembad is groter dan 2 vierkante meter. ‘Nagelnieuw’ betekent niet dat je het nog moet afbouwen. Een ‘ruime’ keuken die ruim is omdat er niets in staat, is niet wat Berend verwacht.
Het is al met al niet gemakkelijk om door de groothoeklensplaatjes en de mooie woorden heen te prikken.

Mocht u een vakantiehuisje te huur hebben welke in redelijkheid voldoet aan onderstaande wensen, laat het ons dan weten. Via e-mail (berend.quest @ gmail . com) of via Twitter (@berendquest).

Wat zoeken wij?
Een huisje. We zijn met z’n vijven en nee, er gaat geen kind in de keuken of huiskamer slapen. Meneer en mevrouw hebben ook vakantie namelijk. O ja, en we houden van koken. Een beetje keuken is dus gewenst.

Waar?
Het liefst waar het huis staat. En of dit nu in Limburg, Frankrijk, Italië, Groot Brittannië of ergens anders staat maakt niet uit. Graag een beetje kans op redelijk weer.

Omgeving?
Zwemwater is het kernwoord. Dus bij strand, meer of met zwembad.
Daarnaast zijn de Questjes niet zo van de massa. Het mag er best een beetje rustig zijn in de omgeving.

Periode?
Laatste twee weken juli, eerste week augustus. We willen graag twee weken weg.

Verder nog wat?
Nee, niet veel. Een redelijke prijs, dat is wel zo aangenaam uiteraard.

En mocht u nu denken, ik heb wel zo’n plek, maar waar moet ik zelf dan heen?
De Quests wonen erg mooi in een klein rustig dorpje in Friesland. In een ruime, vrijstaande woning met 4 slaapkamers en veel tuin.
Zwembad op 10 minuten met de auto, veel mooie fiets- en wandelpaden (5 fietsen aanwezig), eigen verse kruidentuin, buitenoven, BBQ, grote trampoline, ruim terras, aan een parkje gelegen en op een plek waar de zon vaak schijnt.
En daar mag u best twee weken gebruik van maken.

Shit.
Waarom willen wij eigenlijk weg?

3 Reacties

  1. Ben Hoogeboom

    27 april 2010 op 12:26

    Dag Berend,
    Tijd voor vakantie, maar waarom? hoor ik je denken. Mijn zus Wil heeft met haar vriend hayemaheerd.nl gekocht, een jaar geleden, waar je een inboeringscursus kunt gaan volgen, en waar je ’s nachts in het stro kunt gaan slapen. Dat is voor de lang verwachte romantiek, dat begrijp je wel.

  2. Berend Quest

    27 april 2010 op 15:55

    Dank je Ben! (en inderdaad: waarom??)

  3. wilde ik je juist 1 van onze huisjes aanbieden in oudemirdum of grou…:-).. jammer of wil je gewoon frysk blijven praten?

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.