Ok dames, niet voor u dus.
Mannen! Zijn we alleen? Wijven de deur uit? Mooi. Luister.
Ik weet het, de markt is krap. Importeren uit het buitenland biedt maar een beetje soelaas, en digitale televisie biedt niet meer dan goedkoop trekvoer, maar toch: ik wil even wat stiperen.
Anders dan dat wat onze goedkope pornofilmpjes ons doen willen geloven, anders dan wat de debiliserende televisiereclames na een uur of 11 (ja, die) ons voorspiegelen en heel anders dan wat je ‘vrienden’ beweren:
‘De vrouwen’ zijn niet gecharmeerd van onbehouwen, sexueel getint en derhalve denigrerend gedrag van ons!
Wij weten inmiddels als man dat je vre-se-lijk voorzichtig bent wanneer je omgaat met kinderen. De gedachte ‘als ze maar niet van mij denken dat’ is afschuwelijk en nauwelijks te verdragen wanneer je een zuiver geweten hebt. Het ontdoet ons van alle spontaniteit. Als trainer een gesprekje met een lastig voetballertje? Nooit alleen in de kleedkamer! Kinderen die graag en vaak bij jou thuis komen? Verdacht! Zwemleraar? Sowieso verdacht! Snap je het???
Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik heb geen zin om mij ook bij ieder contact dat ik leg met een vrouw bij voorbaat al te moeten bedenken ‘als zij maar niet denkt dat ik’!
Dus, wat we spreken af?