De schokkende cijfers: White Power op het Internet!

We weten het allemaal, er bestaan racisten, er bestaan extremisten. Extremistische moslims hebben de aandacht. Maar heeft u enig idee hoe enorm groot het blanke, rechts-extremisme is? En welke grote rol de zo geprezen anonimiteit van het Internet hierin speelt? Berend Quest dook een tijdje onder in de ‘White Power’ en werd er misselijk van. En bang.

In december 2009 begon ik te ‘Twitteren’. Na drie weken had ik zowaar een twintigtal ‘Followers’. Opvallend vond ik de enorme kracht van Twitter, berichten vliegen met ongekende snelheid de wereld over. Ik schreef er eerder al eens een stukje over genaamd: Twitter als derde hersenhelft. Leuk, goed en aardig. Maar ik bedacht mij ook dat hooligans, terroristen en ander gespuis uiteraard dankbaar gebruik konden maken van het nieuwe medium. Een nadeel vind ik daarbij het gegeven dat iedereen altijd maar anoniem kan en mag blijven. Ik sta ook positief tegenover het besluit van Facebook om de werkelijke persoonsgegevens van Facebook gebruikers als ‘openbaar’ te beschouwen.
Een beetje teleurgesteld in mijn eigen matige populariteit bedacht ik mij dat Hitler waarschijnlijk meer Followers zou hebben dan ik. En dan bedoel ik niet in 1930, maar nu, in de 21e eeuw.

Het leek mij wel een interessant experiment. Berend Quest die een Twitter account opent als Hitler. Ik bedacht mij daarbij dat ik niets zelf zou verzinnen aan berichten, maar mij zou beperken tot het quoten van Hitler. Ik had dus quotes van Hitler nodig, en daar begon voor mij een openbaring! Hitler leeft! Zijn ideeën leven! Zijn krankzinnige wereldbeeld kent nog altijd veel, heel veel aanhangers. Laat mij u even door een paar cijfers heen leiden (nou ja, lijden eigenlijk).

Stormfront
Een website van Don Black (geeft meteen zijn frustratie aan denk ik).
Een website met niets anders dan gebral met betrekking tot White Power, antisemitisme en andere xenofobische nonsens. Echter, denk nou niet dat daar alleen een met hakenkruizen volgetatoueerde randdebielen lid van zijn! De cijfers:

  • 187.414 leden
  • 6.746.152 (!) geplaatste berichten

Deze website heeft heldere instructies hoe je wel je gal kunt spugen, maar uit de klauwen van justitie blijft. Ook is de website voorzien van een Nederlands deel, en ook hier heldere en uitgebreide instructies om vooral je identiteit te verbergen.

Op stormfront staan bijvoorbeeld ook de namen en adressen van pedofielen in Nederland, met foto. De oproep om pedo’s op te hangen wordt niet gedaan, maar wel kun je t-shirts aanschaffen. Een forumlid draagt hem herkenbaar, hierbij zijn foto, waarbij ik maar wel even zijn gezicht onherkenbaar heb gemaakt. Ook Berend wil vanavond rustig slapen… Een ander fenomeen op het Nederlandse deel van Stormfront is een lijst met ‘landverraders en rassenschenders’ met namen foto’s van Nederlanders die een relatie hebben met iemand van een andere afkomst. Dat lijstje wordt al vast bijgehouden voor het geval de tijd komt dat deze personen kunnen worden gestraft.

Holocaust ontkenning
Wanneer u dacht dat de ontkenning van de Holocaust een zaak is van een paar ‘die-hards’ die maar niet willen snappen wat er gebeurd is in de jaren 40-45, hier een lijstje met de eerste de beste 10 websites die je kunt vinden op internet:

  1. http://www.nazigassings.com/
  2. http://www.codoh.com/
  3. http://www.holocaustdenialvideos.com/
  4. http://www.ihr.org
  5. http://www.jewwatch.com/
  6. http://newsfromthewest.blogspot.com
  7. http://www.stormfront.org
  8. http://forums.marokko.nl
  9. http://www.vho.org
  10. http://blogger.webcoat.net/2009/11/de-holocaust-hoax/

200 Hitlers op Twitter!
Ik begon in december een account als Hitler op Twitter. Ik moest uiteraard laten weten dat ik er was, dus ik zocht wat mensen om te volgen, een manier om zelf volgers te krijgen. Ik zocht op ‘nazi’ en ‘white power’, dat was voldoende om een put vol met ranzige Twitter accounts open te trekken. Ik werd er van een stuk of 70 ‘Follower’. Ik meldde mij ook aan bij Stormfont en vermeldde aldaar dat ik dagelijks citaten van Hitler zou Twitteren. Ik stuurde dagelijks een aantal citaten van Hitler de lucht in en wachtte af wat er gebeurde.
Binnen de kortste tijd had ik Followers! En, veel meer dan als Berend Quest kan ik u vertellen. ik kwam er ook achter dat op Twitter er bijna 200 mensen zich uitgeven voor Hitler.

Als Hitler werd ik ook toegevoegd aan een aantal lijsten. Dit waren lijsten van Joodse instanties zoals ‘JIDF’ ofwel The Jewish Internet Defense Front, een organisatie met een al net zo enge uitstraling als al die racistische anti Joodse tegenhangers. Als voorbeeld ziet u twee logo’s. De ene is van een Twitter Hitler, de andere van het JIDF.

Ik heb in de afgelopen periode zo verschrikkelijk veel ranzigheid gezien op het Internet dat ik heb besloten en mee te stoppen. Ik wilde dit volhouden tot 1 februari, maar ik heb gemerkt dat ik er te misselijk van wordt en het allemaal er beangstigend begin te vinden.
Een ieder die van mening is dat anonimiteit op een het Internet een groot goed is, raad ik van harte aan om eens een kijkje te nemen op de hier genoemde websites.
De Nederlandse Volksunie, ook zo’n ranzig clubje, mag dan voor een demonstratie haast geen mensen op de been krijgen maar bedenkt u wel dat dit komt omdat men dan in de openbaarheid treedt.
Onder de oppervlakte, op het Internet wordt het gif van de radicalisering met verve verspreid en aan de website van Stormfront te zien gaat dat, op basis van de huidige angst die wordt gezaaid over de islamisering van onze samenleving en waarschijnlijk ook wel de economische crisis, zeer voorspoedig.
Meneer Black meldt trots dat er in zestig dagen ruim 10.000 nieuwe forumleden bij zijn gekomen.

Als laatste nog een afbeelding van mijn Twitter account als Hitler waarbij Twitter mij bij het uploaden van mijn Avator lief meldde:

That’s a nice picture!
Reacties op NUJIJ.NL
Dit bericht heb ik geplaatst op nujij.nl. Dit riep dermate veel reacties op dat ik deze hier publiceer.

Die lui zijn hersendood. Meestal zijn het Geert Wilders aanhangers.
*op het Internet wordt het gif van de radicalisering met verve verspreid en aan de website van Stormfront te zien gaat dat, op basis van de huidige angst die wordt gezaaid over de islamisering van onze samenleving en waarschijnlijk ook wel de economische crisis, zeer voorspoedig.*
-12+112  5 uur 34 minuten geleden door lange06
Rechts komt er aan is zich aan het ontwaken en geen wilders aan hang en zijn niet hersendood
-6+163  5 uur 32 minuten geleden door superuser
Dat u geen Wilders aanhanger bent moge duidelijk zijn.
Uw reactie bewijst echter dat hersendood niet alleen zijn aanhang treft.
-8+34  5 uur 31 minuten geleden door DrFunkLove
#2
Sure…..
-7+115  5 uur 31 minuten geleden door Cool Memories III
Een artikel dat bol staat van adjectieven als; ‘eng’, bang’, ‘misselijk’, ‘ranzig’, ‘gespuis’, ‘randdebielen’ enz. kan niet als objectief verslag op grond van redeneringen serieus genomen worden, maar eerder een traumatische klaagzang waar geen redenen, hoogstens oorzaken voor zijn.
-6+116  5 uur 28 minuten geleden door Constantinus
#1 Je opmerking over Wilders is wederom gebaseerd op een aanname. Ik weet niet waar jij je kennis en informatie vandaan haalt. Alsof nazi’s en rechtsradicalen automatisch pro-Wilders zijn? Je heb wel een zeer beperkte gedachtengang.
Enfin, ik hoop niet dat mensen dit draadje weer gaan misbruiken voor hun antipathie tegen Wilders maar eens verder kijken dan hun neus lang is.
Radicalisme is eigenlijk al zo oud als de mensheid. Typische mensentrekje.
-6+67  5 uur 23 minuten geleden door mpdo
@6
Wat zouden ze anders moete stemmen?
Wilders komt toch het dichtste bij hun gedachtengoed.
-8+78  5 uur 22 minuten geleden door DrFunkLove
#6
Ik weet niet of je kunt lezen, Ik zei *Meestal zijn het Geert Wilders aanhangers* en dat is een feit.
Ik zie een sturmfronter niet gauw op de Groenlinks stemmen jij wel?
-1+49  5 uur 22 minuten geleden door Anarchist.inside
@5 Daarom is het ook een blog..
@Berend Quest (hopelijk voor u een pseudo).. Ik mis diepgang in uw stuk. Maar ik kan me goed voorstellen dat u zich terug getrokken heeft. Lijkt me beangstigend als zulke lui te veel over je te weten komt. :s
-5+210  5 uur 21 minuten geleden door DrFunkLove
#9
Hopelijk voor u een pseudo. LOL!
0+911  5 uur 18 minuten geleden door Sim1
En dit zijn geen terroristen?!
-2+712  5 uur 11 minuten geleden door BerendQuest
@2 Alleen het taalgebruik al: ‘is zich aan het ontwaken en geen wilders aan hang’, niet hersendood wellicht, maar een hersenschudding zit er ook niet in….
-1+313  5 uur 7 minuten geleden door BerendQuest
@9 Berend Quest is inderdaad een Pseudoniem, maar een simpele Google opdracht en mijn identiteit is duidelijk en zeker niet geheim.
-4+214  5 uur 3 minuten geleden door Cool Memories III
@Constantinus #6 “Radicalisme is eigenlijk al zo oud als de mensheid.”
En zeg nou zelf; wie streeft er niet heimelijk naar het bijzondere, het sublieme, het radicale….
-1+415  5 uur 1 minuut geleden door BerendQuest
@5 Ik ben het geheel met u eens. Ik ben alleen wel bang dat hier een ‘objectief verslag’ publiceren, (er zijn er vele) wellicht een stuk minder gelezen wordt. En, ik voel mij in het geheel niet getraumatiseerd. ‘traumatische klaagzang’. Over adjectieven gesproken…
-1016  4 uur 55 minuten geleden door Puls
Volgens mij ben je zelf lid van die stormzooi.
-3+117  4 uur 54 minuten geleden door kroeskop
Ik vind bezorgdheid over extremisme in de Islam helemaal geen racisme en dit is Wilders ook niet , een racist, zoals zo véél mensen beweren, de regering is ook bezorgd over rokers en die worden voortdurend geconfronteerd met waarschuwingen op de verpakking, roken kan…….. roken wordt….. roken is….enz.enz.Daar schijnt niemand zich aan te storen, ook niet dat ze naar buiten gejaagd worden , ligt héél erg op hetzelfde vlak, dit is ook een vorm van racisme, beprekingen van keuzes, net als hoofddoekjesprotest, is ook een keuze om een hoofddoek te dragen, géén plicht.
-2+418  4 uur 52 minuten geleden door Sim1
@17: je vind die hitler aanbidders ook geen terroristen en extremisten?!
-2+219  4 uur 48 minuten geleden door BerendQuest
Een anonieme reactie op mijn blogbericht:
auswitch is back for black
-6+720  4 uur 42 minuten geleden door Cool Memories III
@DrFunkLove #1 “Die lui zijn hersendood. Meestal zijn het Geert Wilders aanhangers.”
De PVVaanhang is zeker niet hersendood! De PVV-aanhang gaat namelijk moedwillig verder dan de politici en “deskundigen” zich wensen:
De PVV-aanhang, die geen representatie vindt in de gevestigde politiek, gaat INZETTEN op Wilders die, naar het onsterfelijke voorbeeld van de soldaat Schwejk, wéét hoe je de politieke energie moet omkeren een zwak politiek systeem en haar leiding spectaculair tot wanhoop moet drijven; namelijk van binnenuit! De essentie van de waarden en begrippen, waarmee ons altijd de les wordt gelezen, opdrijvend en de logica ervan TEGEN HET ESTABLISHMENT ZELF keren, -door de politiek tot hyperlogika te dwingen, te dwingen de waarden te verdedigen die de regering zelf het liefst zou willen inperken of afschaffen. Een hypergebruik van de westerse waarden, een adekwaat en ludiek inspelen op het recht van vrije meningsuiting (revival of the sixties) door een artistiek gebruik (Fitna) ervan! Een subtiele hyperlogica die de ons opgelegde collectieve rationalisering, socialisering en disciplinering verijdelt, de grenzen van de ons opgedrongen politiek correcte multi-kulti-consensus doctrine totaal te buiten gaat en de hele constructie van de representatieve partijpolitiek neerhaalt tot wanhoop van de zich met cliché’s verwerende politici. Dàt is pas geniaal provoceren! En hierin gaat de PVV verder dan extreem-rechts.
Een subtiele strategie, een PVV-triomf die de zogenaamde representanten en vertegenwoordigers van de macht en de moraal maar niet willen of kunnen begrijpen! Dus WIE is er nou “hersendood”?
-3+521  4 uur 39 minuten geleden door Brolin
Natuurlijk is niet iedere Wilders-stemmer extreemrechts, er zitten mensen tussen die gewoon niet in de gaten hebben waar Wilders met zijn sekte eigenlijk voor staat omdat zij zich louter laten informeren door de Telegraaf en Hart van Nederland, en dit kabinet beu zijn, maar een groot deel ziet wél exact waar Wilders voor staat – het zijn o.a. ook de mensen die hier alle kritiek op extreemrechts en nazi’s minnen en links voor fascisten of gespuis uitmaken.
Het zijn ook de mensen die linkse demonstranten de kogel wensen te geven en verontwaardigd doen over een verbod op een demonstratie van de NVU.
Nee, ik ga geen namen noemen.
-5+522  4 uur 38 minuten geleden door Gewoon Mannetje
@19 Zo laf…. dat het anoniem is !!! het kan dus iedereen zijn, het kan ook een extreem links persoon zijn, die stemming en haat wil creëren. Wordt toch wakker !
-4+423  4 uur 35 minuten geleden door Brolin
@22
Ja, en misschien was het bolleke de beer wel.
Mijn God, wat kun jij ontzettend naiëf zijn.
-4+424  4 uur 34 minuten geleden door Brolin
En dat noemt men dus: WEGKIJKEN.
-5+625  4 uur 34 minuten geleden door Cool Memories III
@Gewoon Mannetje #22 “…het kan ook een extreem links persoon zijn, die stemming en haat wil creëren.”
Inderdaad, een agent provocator uit de links-militante hoek om (extreem) rechts te verwarren of in diskrediet te brengen. Provoceren en een militant links verleden zijn zelfs voorwaarden om politieke carriere te kunnen maken!
-5+526  4 uur 32 minuten geleden door Gewoon Mannetje
@23 Wie is hier nu naiëf?
-2+327  4 uur 30 minuten geleden door Brolin
@26
Je kunt toch lezen?
Of moet ik mijn post nog even herhalen in capslock?
-4+528  4 uur 29 minuten geleden door DrFunkLove
#19
Vast wel een nujijer.
-5+429  4 uur 29 minuten geleden door Gewoon Mannetje
@27 is @25 nog niet duidelijk genoeg?
-5+330  4 uur 25 minuten geleden door Gewoon Mannetje
@28 En? verdenk je je zelf?
-1+331  4 uur 25 minuten geleden door nyarlathotep
@ #20: “Een hypergebruik van de westerse waarden, een adekwaat en ludiek inspelen op het recht van vrije meningsuiting (revival of the sixties) door een artistiek gebruik (Fitna) ervan!”
Shitna artiskiek? whahahhahahhahahahhahahahahahahahahaha. Dat is een beeeetje een Contradictio in terminis he?
0+332  4 uur 25 minuten geleden door Lariekoek
@20 Cool Memories 111,mee eens! Alleen mijn hersens moeten nu bijkomen.Als je ,zoals ik. al een klap van de malle molen hebt gehad,geef jij nu de laatste opdoffer.Ik heb het heel aandachtig gelezen,maar pas na de tweede keer en met krakende hersens begreep ik het. Ik zou je oprecht dankbaar zijn om het voortaan in een wat meer (voor dummy´s als ik) begrijpelijke taal te brengen.
-2+433  4 uur 24 minuten geleden door Brolin
@29
Ja, en daar zit dus jullie naïviteit in.
Als ik jou moet geloven bestaat er dus eigenlijk helemaal geen extreemrechts in Nederland, en is links bezig de samenleving te laten dénken dat er extreemrechts bestaat.
Of, en dat kan natuurlijk ook nog, ben je zelf zo extreemrechts als de pest maar probeer je dat te verbloemen.
Zeg het maar.
-5+434  4 uur 21 minuten geleden door Cool Memories III
@Brolin #33 “Als ik jou moet geloven bestaat er dus eigenlijk helemaal geen extreemrechts in Nederland, en is links bezig de samenleving te laten dénken dat er extreemrechts bestaat.”
Het Syndroom van Croiset werd in 1987 voor het eerst vastgesteld. De acteur Jules Croiset zou toen ontvoerd zijn door neo-fascisten. Nederland in rep en roer. Prominenten waarschuwen voor een herlevend Nationaal-Socialisme. Politie-bewaking volgt.
Uiteindelijk blijkt Croiset zijn eigen ontvoering IN SCÈNE te hebben gezet, en hij is zelf tevens de auteur van de dreigbrieven. Het “Nederlands Fascistisch Jongeren Front” heeft slechts één lid … de heer Croiset zelve. Ook kraste Jules een hakenkruis in zijn eigen borst.
het ziektebeeld:
Het syndroom van Croiset kent de volgende symptomen:
– een ziekelijke hang naar aandacht,
– een linkse politieke voorkeur,
– een geloof in neo-fascisten,
– en vaak het waanidee slachtoffer te zijn.
Tevens is opvallend dat de patiënten parasiteren op subsidie of uitkering. Aanvankelijk werd gedacht aan een geestesziekte, maar nu toont medisch onderzoek aan dat het Syndroom van Croiset veroorzaakt wordt door politicus-correctus, een virus dat in Nederland vrij algemeen voorkomt.
En die neo-fascisten? Het is met neo-nazi’s net als met UFO’s, er zijn enkele schimmige foto’s en een handvol getuigen zegt ontvoerd te zijn maar er is na 1945 niet één maal onomstotelijk bewijs geleverd dat neo-nazi’s echt bestaan.
Maar al die anti-fascistiese buro’s dan? Tsja, in de 15de eeuw was er ook een grootschalige heksenjacht. Dat betekent nog niet dat heksen bestaan. Netzomin de vele kerken en kathedralen bewijzen dat God bestaat.
Hoewel het syndroom van Croiset een ingrijpende aandoening is, kunnen patiënten toch vaak een normaal leven leiden. Sommigen hebben zelfs baat bij hun aandoening, en maken een politieke carrière. Croiset lijkt vervelender voor de omgeving dan voor de patiënt. Zo werd Pim Fortuyn vermoord door een Croiset-patiënt, juist omdat Pim zelf niet geïnfecteerd was en toch een politieke carrière ambieerde.
-3+535  4 uur 18 minuten geleden door Brolin
@34
Dus omdat een malloot – Jules Croiset – ooit eens een ontvoering in scene heeft gezet zou er geen extreemrechts bestaan?
-5+436  4 uur 18 minuten geleden door Cool Memories III
@Brolin #33 ‘Extreem rechts’ heeft nooit bestaan, alleen als fantasmagorie binnen de links-liberale kerk om datgene te verzamelen en aan te duiden wat zich na de Franse Revolutie niet wilde laten socialiseren, politiseren, disciplineren, individualiseren of representeren via de nieuwe moderne 19e eeuwse partijpolitiek.
Zo vallen zowel het Anciënt Regime, de adel en geestelijkheid, zigeuners, Indianen, de Luddieten en alle restanten van klassieke, symbolische, tribale culturen onder potentieël ‘extreem-rechts’ of ‘fascistisch’.
-1+237  4 uur 17 minuten geleden door maihquel
@5
U vindt dus leden van Stormfront en al die andere sites geen randdebielen en gespuis? U wordt er niet misselijk of bang van en vindt ze niet ranzig?
U heeft gelijk wanneer u zegt dat het niet een objectief stuk is. Maar zoals #9 terecht opmerkte is het daarvoor ook een blog.
Maar u gaat niet in op de inhoud, u vindt het niet verontrustend al die sites en volgelingen? Is het volgens u maar gerommel in de marge?
@17
Behalve dat uw vergelijking helemaal mank gaat gaat het artikel NIET over het niet kritisch mogen zijn over de Islam, maar over het wijdverbreide rechts-extremisme.
Ik maak me zorgen over ALLE extremisten, of ze nu komen van rechts, links, moslims, christenen, joden, dierenactivisten of van waar dan ook.
-1+638  4 uur 16 minuten geleden door Lariekoek
Wie ontkent dat de volksunie van Glimmerveen niet rassistisch en extreem is,is zelf extreem en een rassist!
-5+339  4 uur 15 minuten geleden door Brolin
@36
Alsjeblieft man……..klets toch niet zo slap.
-1+440  4 uur 12 minuten geleden door Brolin
@38
Nee die zijn eigenlijk hartstikke links, en dat zijn ook organisaties als; Blood and Honor; zo links als de neten. ;)
0+241  4 uur 7 minuten geleden door maihquel
@34 en andere posts van u.
Als ik uw redenering volg hebben de complotters van 9/11 dus eigenlijk gelijk?
En misschien, heel misschien bestaat extreem-rechts wel en hebben die al die aanslagen gepleegd om toch maar vooral veel aanhang te creëren?
U valt me toch erg tegen nu. Ik heb altijd gedacht dat u een fervent aanhanger was van Geert Wilders, wat uw goed recht is, en dat u dat in wollig taalgebruik (dank daarvoor ik zal nooit de erotische wijze van Geert Wilders vergeten) aan ons kenbaar maakte. Maar nu blijkt dat u gewoon een complotter bent en alles, maar dan ook alles is de schuld van links in uw ogen. Zelfs extreem-rechts; het moet niet gekker worden.
-2+442  4 uur 7 minuten geleden door Brolin
Ik ga er weer van tussen want het niveau is me iets te hoog hier.
-5+243  4 uur 6 minuten geleden door Cool Memories III
@nya #31 “Shitna artistiek? whahahhahahhahahahhahahahahahahahahaha. Dat is een beeeetje een Contradictio in Terminis he?”
Nee hoor, op zichzelf is Fitna een compilatie van publiek materiaal, maar binnen de syntaxis van de politieke discussie is het de juiste film op de juiste tijd op de juiste plek…..en dat is artistiek genoeg!
-1+244  4 uur 2 minuten geleden door nyarlathotep
@ #43: Als het zo’n artistiek succes was waarom is je blonde god er dan niet mee naar de belangrijke documantairefestivals gegaan?
-3+145  4 uur geleden door Gewoon Mannetje
@41 dat bleek al uit uw “reageren”
0+246  3 uur 55 minuten geleden door maihquel
@45
Wat bleek al uit mijn “reageren”?
0047  3 uur 50 minuten geleden door Gewoon Mannetje
@46 Owww, dat was een typfoutje.
-1048  3 uur 32 minuten geleden door Cool Memories III
@Brolin #42 “Ik ga er weer van tussen want het niveau is me iets te hoog hier.”
Hahaha! -maar het is toch een leuk draadje? -ook al gaat het over iets ‘schokkends’.
0+149  3 uur 30 minuten geleden door ilvy
@48 ‘schokkends’??? Vind je het normaal dan dat dit soort lui hun vuil kunnen spuien??? Vind je dat stiekem wel ok??
-3+150  3 uur 28 minuten geleden door Cool Memories III
@maihquel #41 “Ik heb altijd gedacht dat u een fervent aanhanger was van Geert Wilders, wat uw goed recht is, en dat u dat in wollig taalgebruik (dank daarvoor, ik zal nooit de erotische wijze van Geert Wilders vergeten) aan ons kenbaar maakte.”
Het politieke genie van Wilders (uniek in Europa) wordt maar door weinigen begrepen, waarschijnlijk alleen door insiders en de zwijgende meerderheden in hun vooruitziende praktijk.
-1+151  3 uur 26 minuten geleden door De laatste lach
“Op het Nederlandse deel van Stormfront is een lijst met ‘landverraders en rassenschenders’ met namen foto’s van Nederlanders die een relatie hebben met iemand van een andere afkomst.”
Sta er potjandrie niet eens bij… :(
Een andere lijst met nazi-tuig is vast completer en beter… ;)
0052  3 uur 23 minuten geleden door Gewoon Mannetje
@51 Geef eens een link, kan het niet vinden.
-1053  3 uur 21 minuten geleden door ilvy
@50 ‘politiek genie alleen begrepen door insiders en de zwijgende meerderheden in hun vooruitziende praktijk’
1. hahahahahahahaha
2. wat is vooruitziende praktijk?
3. wat is er geniaal aan een politiek die blijkbaar alleen begrepen wordt door je eigen parochie (makkelijk preken altijd) en de grote zwijgende massa die zijn mond dus houdt en waar je ook nix aan hebt??
0054  3 uur 18 minuten geleden door De laatste lach
Zou alweer dom zijn, Manneke…
0055  3 uur 16 minuten geleden door Gewoon Mannetje
@54 Nee hoor geef link !!! EERLIJK blijven he !!!!!
0056  3 uur 9 minuten geleden door maihquel
@50
De politieke genialiteit van Wilders is ook een kwalificatie die niet erg objectief is; ik verschil daarin van mening met u. Geert Wilders is geniaal in het creëren van een grote aanhang, het verwerven van veel aandacht, het zorgen voor een (nog) grotere kloof in onze samenleving. Maar in daadwerkelijk politiek bedrijven (het creëren van een zo’n breed mogelijk draagvlak voor het verwezenlijken van je plannen en idealen) is hij (in mijn ogen) een derderangs amateur, en dan druk ik mij nog vriendelijk uit.
Maar geeft u nu eens een inhoudelijk commentaar op mijn posts #41, maar vooral mijn vragen in post #37.
-1+157  3 uur 8 minuten geleden door De laatste lach
Als jij nou eens eerlijk zou zijn en gewoon toegeeft dat je minimaal een zwak hebt voor dat tuig, dan zijn we al een stuk verder…
Daarbij, denk jij nou echt dat die knakkers niet in de gaten gehouden worden ?
Dan doen ze met alle ongewone haat mannekes … ;)
0+158  3 uur 7 minuten geleden door De laatste lach
Dan moet Dat zijn.
-1059  2 uur 14 minuten geleden door Lariekoek
Mensen,mensen toch!! leer toch eens lezen!! Waarom krijg ik zoveel plussen op @38? Jullie hadden me dood moeten gooien met minnen!!
0060  2 uur 12 minuten geleden door ilvy
@38 de dubbele ontkenning deed het hem ;)
-2+161  2 uur 11 minuten geleden door watjeeenanderaandoet
PVV is een gezwel en uiteindelijk zal Nederland het overleven.
0062  2 uur 6 minuten geleden door Lariekoek
Ik wou laten zien dat vele onder ons makkelijk op het verkeerde been zijn te zetten en niet alleen de domme.
0063  1 uur 54 minuten geleden door ilvy
@62 dat klopt!
0064  1 uur 19 minuten geleden door BerendQuest
@ een ieder:
Ik ben erg blij dat mijn bericht in ieder geval reacties oproept. Voor de duidelijkheid; ik ben geen fan van Wilders, maar ik ben ook niet diegene die dit verhaal heeft gelinkt aan Wilders of de PVV, dat heeft ook geen pas.
Wat ik wel opvallend vind, en wat mij sterkt in het plaatsen van mijn bericht is het gemak waarmee sommigen dit fenomeen menen te moeten kunnen bagatelliseren en wegredeneren.
@59 : Wat je aantoont is een goed voorbeeld. Mensen ‘scannen’ veel te veel en lezen veel te weinig.
-1065  45 minuten geleden door BerendQuest
@34 Hoe beperkt ben je wanneer je via dit trieste voorbeeld wilt gebruiken in relatie tot de bewering dat er sinds 1945 geen enkel bewijs is dat er ook maar een neo nazi zou bestaan?
Jeminee man, daar schrik ik nou echt van. Je hebt het vermogen te redeneren, je bent volgens mij niet dom. Zit je ons allemaal nou in de zeik te nemen of wil je beweren dat je meent wat je hier allemaal neerschrijft??
Het bestaan van neo nazi’s gelijk trekken met het bestaan van Ufo’s?
Hoe durf je man…
0066  40 minuten geleden door Bibelebons
Dombo’s zijn het: je hebt het geluk geboren te zijn als westerling. Maar ipv je te ontwikkelen en iets moois op te bouwen… Nee gewoon laagopgeleid blijven en dan zeuren dat jouw ellende de schuld van buitenlanders is. Nou ik ben een immigrant, voor mij betekent wonen, werken en leren hier dat ik een jackpot gewonnen heb, en ik hoop dat ik een mooie bijdrage kan leveren hier en later in mijn eigen land. En buitenlanders die hun geluk niet beseffen, ook heel jammer. En ik begrijp wel dat zulke figuren daar boos om worden, maar zelf zijn ze ook niet goed bezig.
0+167  1 minuut 44 seconden geleden door H-Van Bommel
Vind het persoonlijk geniaal, een Hitler twitter.
Moet toch kunnen?

9 Reacties

  1. auswitch is back for black

  2. wat zijn er toch een hoop zieke mensen op deze wereld

  3. Ongelofelijk dat er nog zoveel mensen zijn die dit soort rommel geloven! Hoop dat dit een eye-opener is!

    Ow, en Anoniem: Auschwitz is het, en niet auswitch:) als je niet weet waar je over praat, doe dat dan lekker niet joh…

  4. Ze zijn terug, en niet terug gefloten.

  5. Dat ze met beide benen in hun eigen val mogen donderen

  6. "Ik sta ook positief tegenover het besluit van Facebook om de werkelijke persoonsgegevens van Facebook gebruikers als 'openbaar' te beschouwen."

    Nog zo'n privacy basher…. Zucht.

    Sta je dan ook even stil bij het feit dat dankzij een overijverige overheid met bijbehorende registratiedrift er duizenden Joden zijn getraceerd en afgevoerd in onze 2e wereldoorlog !?

    Bedenk goed dat vastgelegde gegevens voor een slecht gezinde overheid net zo goed bruikbaar zijn als voor een overheid die ons goed gezind is. En eenmaal vastgelegde gegevens zijn moeilijk weer weg te halen of te aan te passen bij fouten.

  7. Dat is een sterk argument. Ik denk alleen niet dat de overheid onze facebook gegevens nodig heeft in dat geval.

  8. En voor wie het nou nog niet snapt :
    Links of rechts een extremist blijft een extremist , daar zit namelijk het woordje Extreem in en te veel van ''goede ''….

  9. @ 2manysecrets
    Blijft een mooi nummer van de Jazzpolitie.

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.