Een hekel aan Jensen? Birgit heeft smaak!!!

Birgit Schuurman verklaart het niet erg te vinden om Jensen zijn overlijdensbericht te lezen. Deze uitspraak trok zij even later weer in. Waarom Birgit? Waarom?
Berend Quest heeft een hekel aan een heleboel fenomenen. In relatie tot het fenomeen Jensen is ‘een hekel’ een eufemisme. (Robert, speciaal voor jou: Een eufemisme is een woord, zinsdeel of soms een hele zin waarmee iets mooier of vriendelijker wordt voorgesteld dan het in werkelijkheid is.) Wat een op niets af provocerende, opgeblazen, aan zelfoverschatting leidende, respectloze, gedateerde kermisattractie tonende, mensen onterende, plofkop is die man!

Het siert de Nederlander dat deze blaaskaak niet meer voorkomt bij de 25 best bekeken televisie programma’s die er in dit land uitgezonden worden.
Ik wens Jensen een heel lang en gelukkig leven toe! Heus, dat wens ik namelijk iedereen. Maar ik hoop tevens dat de man emigreert naar Timboektoe of nachtdienst gaat draaien in een Mortuarium of desnoods kippenbeffer wordt in de achterhoek. Alles beter dan Jensen op TV.

1 Reactie

  1. Berend, ik had het niet beter kunnen verwoorden ,geloof ik. Maar zo denk ik dus ook over die Jensen. Birgit had voor mij die uitspraak niet in hoeven trekken.

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.