Wilders belt met Berlusconi

ROME – De populariteit van Silvio Berlusconi is weer toegenomen nadat hij een een week geleden bij een aanval gewond was geraakt. Omdat Wilders altijd in is voor een stuntje belde hij Silvio eens op.
“He, Silvio, ouwe makker van me, hoe gaat’ie nu??”
“Ha die Geert, lekkere gebleekte haarbal, goed jongen. Ha, ha, populairder dan ooit man! Een stijging van 8%. Die linkse kliek weer mooi gefuckt!”
“Silvio, luister eens, ik wil zoiets ook wel weet je. Ik ben hier in dit landje nu wel redelijk populair, maar ik wil ook een beetje meer internationale uitstraling. Het bezoekje Engeland was dan wel succesvol, maar echt geweldig was het nou ook weer niet. En wat jij flikt, dat gaat echt 3x de hele wereld over! Respect man, respect!”
“Maar Geertje, moet je niet moeilijk over doen, die gek kostte mij maar 40 euri’s man, nou ja, plus dat beeldje dan.”
“Ja ok, Silvi, maar ik kan toch moeilijk hetzelfde doen?? Wanneer iemand mij nu met een minaret of waterpijp voor mijn treiter timmert, dat gelooft zelfs Rita niet weet je.”
“Ok, ok, ik snap je. Laat me even kijken of ik nog wat bruikbaars op de plank heb liggen.” “Ehhh… heb je al een sexschandaal?”
“He, Silvio, daar heeft hier niemand wat van hoor.”
“Ok, ehhh..belastingfraude, omkoping, manipulatie, bedreigingen…hmmm…. nee, te specifiek voor mijn eigen persoon. Die Obama voor neger uitmaken, dat werkte bij mij wel redelijk!”
“Hmmm… nee Silvio, ik denk niet dat dat een goed idee is. Hij is wel moslim, maar toch.”
“Ik snap het. Tja, altijd weer lastig he, populair blijven.”
“Zeker, Silvio, zeker. Ik wordt ook wel eens wat moe van dit werk.”
“Geert, ik wet het goed gemaakt. Ik ken wat creatieve geesten op Sicilië en in Vaticaanstad, die helpen mij wel vaker bij dit soort vragen. En, omdat jij toch een beetje een broeder van mij bent zal ik hen eens om raad vragen. Ik bel je van de week nog wel even terug. Oh, oh, shitttt, even wachten hoor!!! …”Er stond een cameraploeg voor de deur dus ik moest weer even mijn verband omdoen.”
“Dus je belt mij terug?”
“Tuurlijk Geertje, wees gerust. Silvio houdt altijd woord, Altijd….”

Over Berend Quest

'Als Berend Quest de wereld zou begrijpen, dan pas had ik een rotleven' | Blogt & Schrijft | Kookt maaltijden en soms van woede | Heeft hart, dat klopt

Zeg het maar!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.