Met Berend..
Goedenavond, ik bel u namens Nachtnieuws, een nieuw initiatief van LDC. Spreek ik met meneer Quest?
Nee.
Oh. Is meneer Quest wel aanwezig?
Ehhh… Ja. Aanwezig is hij wel.
Ok, mag ik meneer Quest dan even?
Nou, dat gaat niet. Ziet u, meneer Quest is net overleden.
Ohhhh….wat naar!!! Oh, sorry hoor!
Nou mevrouw, dat geeft niks hoor. Ik ben blij dat dat hij er eindelijk niet meer is. Ik vond het namelijk een enorme klootzak! Alleen de wijze waarop, wat een bende man! Ziet u, we waren hier net aan het verbouwen en nou is er een stalen plafondbalk naar beneden gekomen. Recht op z’n treiter. Wat een bende! Ik zag het gebeuren. Moet je je voorstellen. Z’n hele kop als een rijpe tomaat uit elkaar gespat. Overal bloed. Ik heb z’n hersenen in mijn haar hangen. Gadverdamme!! Neemt u mij ook niet kwalijk dat ik het kort hou. Ik wil graag even douchen. Vindt u dat goed?
Mevrouw??
Hallo??