Neem de trein Trijn!!

Ik ben een luisteraar van Radio 2. Ja, ik weet het. Niet meer zo jong en niet meer zo in voor allerlei zo genaamde humoristische deejee’s. De hitparade ben ik uit het oog verloren, ik ken de huidige sterren niet. Mijn dochter heeft de Hitkrant. Negen van de tien ‘sterren’ waarover geschreven wordt heb ik nog nooit van gehoord. Maar goed, dat is een ander verhaal.
Ik luister dus naar Radio 2.

Radio 2 heeft deze week extra aandacht voor ‘het fantastische eerbetoon van onze eigen Trijntje Oosterhuis aan Michael Jackson’. Nou weet ik natuurlijk dat over smaak niet valt te twisten, maar godallemachtig, wat een zeik!! Jackson was een freak, een zielig kind in een volwassen lichaam. Verknipt. Letterlijk en figuurlijk. Maar, hij heeft een groot aantal prachtige nummers gemaakt, eerlijk is eerlijk.

Nu heeft ‘onze Trijn’ dan blijkbaar besloten de langzame, ingetogen nummers van Jackson nog eens dunnetjes over te doen. Akoestisch gitaargepiel en Trijn die daar traag overheen neuzelt. Ook dat neuzelen is letterlijk. Ik weet niet wat Trijn daar allemaal instopt, maar ik raad haar aan eens naar de dokter te gaan. Het zou mij niet verbazen wanneer blijkt dat er in de neus van Trijn een illegale afvaldumping heeft plaatsgevonden.

Trijn was leuk met Total Touch. Sinds zij echter solo is gegaan wordt het alsmaar trager, nasaler en vooral zeikeriger.
Dus, beste Trijn; doe mij een lol, koop een kaartje en neem de trein. Bijvoorbeeld naar Den Helder.
Daar kun je weinig kwaad, ze vinden daar alles al snel goed en het is een eindstation. Kun je op je gemak uitrangeren.

Over Berend Quest

'Als Berend Quest de wereld zou begrijpen, dan pas had ik een rotleven' | Blogt & Schrijft | Kookt maaltijden en soms van woede | Heeft hart, dat klopt

Zeg het maar!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.