Mierenneuken op werelderfgoedlijst!

Published on: feb 15 2012 by Berend Quest

Weer wat nieuws. Na de molens, de dijken en grachten gaan we nu ‘immaterieel erfgoed’ aan de lijsten van het Unesco werelderfgoed toevoegen. En u mag kiezen, van RTL4.
Sinterklaas (u weet wel, van die negerslaven), de meidenmarkt van Schoorl, draaiorgelmuziek, beschuit met muisjes of een andere puur Nederlandsche Traditie. Tradities waar wij trots op zijn. Tradities die niet verloren mogen gaan. Tradities die bewaard dienen te worden.
Voor altijd.

Zelf heb ik het lijstje bekeken en gelukkig mocht je ook een eigen voorstel doen.
Ik stel voor dat we het ‘mierenneuken’ nomineren.
(Dit kan op Facebook.)

Over Berend Quest

'Als Berend Quest de wereld zou begrijpen, dan pas had ik een rotleven' Berend Quest begrijpt er maar weinig van. Mensen die het hele jaar kromliggen om een behoorlijk huis te kunnen bewonen, maar als zij eindelijk vakantie hebben in een tent op een of ander grasveld gaan liggen. Of dat je Brufen koopt omdat de reclame je vertelt dat je daarmee migraine kunt bestrijden. Berend Quest begrijpt niet dat er mensen bestaan die werkelijk geloven dat de astrologe van SBS 6 jou kan vertellen hoe je de ware liefde vindt, of van kanker geneest. Niemand kan Berend Quest uitleggen dat er mensen zijn die niet eten, maar wel 40 kilo te zwaar zijn. Berend Quest wil het ook niet begrijpen, en daarom houd ik van hem.

Filed under: Maatschappij
Tags:

Leave a Reply

*

*

Meer in Maatschappij
multi
Multitasking is een mythe

Je hoort steeds vaker dat mensen menen dat zij kunnen ‘multitasken’. Multitasking is het uitvoeren van meerdere taken tegelijkertijd. Zoals...

opvoedcursus
Opwokken!!

Geachte heer/mevrouw, Ik lees in uw brief dat u mij wilt 'informeren over de opvoeding van mijn kinderen'. Nu ben...

Sluiten