Zomerse Pasta met Tonijn en Veldsla

Een zomers receptje, als lunch of als hoofdgerecht. Uiteraard is een fraai uitzicht over de bergen van Zuid Frankrijk niet inbegrepen, maar kijkend naar elkaar in een Hollands weidelandschap smaakt hij vast net zo lekker.
Aan de rechterkant ziet u het uitzicht dat wij vanaf ons lunch terras hadden.

Wat je nodig hebt is een heel fijne pasta. Wij gebruikten ‘Capellini’, een merk uit de ‘U-markt’. Geen idee of je het hier kunt krijgen, maar een andere fijne spaghetti is uiteraard ook prima.

Ik maakte het zo:

Kook de pasta ‘en dente’. Fruit knoflook en een uitje en een flinke lepel kappertjes in olijfolie. Voeg op het laatst, alleen om …

Wilt u het complete recept samen met tientallen andere lekkere recepten als eBook? Download dan ‘Koken Zonder Pakjes’ van Berend Quest!

1 Reactie

  1. Klinkt heerlijk…. bij m'n try it later's !

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.