Profiel: @op_tim_ist de Sociale Tweep

Meer over de Twitter Profiler vindt u op deze pagina.

Berend is geen optimist. Tenzij het zo is dat iemand die vindt dat er genoeg reden is, en er altijd genoeg reden zal blijven om je vreselijk druk te maken, als ‘optimist’ gelabeld kan worden. Berend wordt zelfs een beetje achterdochtig van de thee drinkende, altijd glimlachende en fluitende blijkijkers die hij ontmoet.
Iemand met optimisme in zijn alias, zoals @op_tim_ist maakt bekijkt Berend dan ook met extra aandacht.

De tweep @op_tim_ist heeft, behalve het optimisme, nog iets wat uit de alias is op te maken; een naam. Met een beetje fantasie staat er dat deze tweep ‘op Tim is’, of van zichzelf houdt. Dat is een goede eigenschap, vindt Berend. Van jezelf houden. Dat is nodig, anders gaat liefde voor een ander ook niet lukken.
Dat heeft @op_tim_ist dan meteen mee.

Een overdaad aan optimisme kom je niet tegen in de tweets van @op_tim_ist. Wel is @op_tim_ist een sociale tweep. Veel reacties op wat zijn volgers, en de door @op_tim_ist gevolgde tweeps de wereld in slingeren. Het lijkt er op dat @op_tim_ist een extra kolommetje in Hootsuite heeft lopen met een scan op de #durftevragen hastag.

De tweep @op_tim_ist is geen grote, bekende tweep. Het is ook niet een tweep die direct opvalt, of op basis van de inhoud van zijn tweets veel aandacht zal vangen.
En toch zijn er genoeg redenen om @op_tim_ist te volgen. @op_tim_ist is een tweep die Twitter gebruikt waarvoor het in de basis gemaakt is, sociaal verkeer met andere gebruikers.
Een vraag die je stelt aan @op_tim_ist is niet aan dovemansoren gericht.

De tweep @op_tim_ist is op dit moment even zonder werk. Ook daar is deze tweep open in. Zonder zuur, zonder met tranen bevochtigde wangetjes meldt hij dat en pakt positief de kansen die hem worden aangeboden.
Niet zeiken, maar met positieve energie de toekomst in.

@op_tim_ist houdt een blog bij en Berend leest het graag. Over het tijdelijk zonder werk zijn, en wat dat met je doet. Of, het stoppen met nagelbijten. Maar ook dit stukje over LinkedIn.
Het is de openheid en transparantie van @op_tim_ist die het voor Berend Quest in ieder geval de moeite waard maakt om @op_tim_ist te blijven volgen.
O ja, en @op_tim_ist drinkt espresso, en dan heb je bij Berend sowieso een streepje voor.

Een overzicht van eerdere profielen van de Twitter Profiler vindt u hier.

1 Reactie

  1. Spot on Berend! Dank voor deze!

Zeg het maar!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.